رییس رویداد هوش مصنوعی در کشاورزی خبر داد:
شبکهسازی میان شرکتها و کشاورزان پیشرو با حضور 40 شرکت دانشبنیان حوزه کشاورزی در این رویداد
رییس رویداد هوش مصنوعی در کشاورزی از شبکهسازی میان شرکتها و کشاورزان در رویداد هوش مصنوعی خبر داد و گفت: نخستین رویداد هوش مصنوعی درحوزه کشاورزی روز چهارشنبه ۱۱ مهرماه در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی برگزار خواهد شد.

به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهادکشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان تات، محسن مردی با اشاره به ملی بودن این نمایشگاه گفت: ۴۰ شرکت فعال این حوزه به عنوان شرکت کننده، سخنران و غرفه دار در روز اول همایش حضور دارند و ۱۸ شرکت فعال در حوزه هوش مصنوعی در این رویداد، ارائه اطلاعات خواهند داشت.
وی افزود: این رویداد در رابطه با پردازش و آنالیز تصویر، بررسی دادههای ماهوارهای، ذخیرهسازی کلاندادهها در سیستمهای دقیق کشاورزی، آبیاری هوشمند و مباحث مرتبط با هوش مصنوعی در کشاورزی با همت پژوهشگاه بیوتکنولوژی برگزار خواهد شد.
رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، هدف از برگزاری این نمایشگاه را ارتباط بیشتر شرکتها، شبکه سازی و نوآوری اکوسیستم هوش مصنوعی در کشاورزی دانست و گفت: نشاندادن توانمندی فناوری هوش مصنوعی به جامعه کشاورزی از دیگر اهداف این رویداد است.
وی گفت: تلاش میشود از زیرساختهای اجرایی پژوهشگاه بیوتکنولوژی برای افزایش پروژههای سفارشی حوزه هوش مصنوعی و شبکهسازی استفاده شود.
محسن مردی با اشاره به اینکه در آینده، الگوی تولید محصولات کشاورزی تحت تاثیر تغییرات اقلیم قرار می گیرد، افزود: با استفاده از دادههای حاصل از ماهوارهها و حسگرها میتوان الگوی جدید متناسب با شرایط اقلیم ایجاد کرد.
مردی گفت: به منظور ترویج این روشها، برگزاری رویداد هوش مصنوعی در کشاورزی به کشاورزان و فعالان این حوزه فرصت میدهد با شرکتهای پیشرو در زمینه هوش مصنوعی و تولید آشنا شوند و از ظرفیتهای آنها برای بهبود بهرهوری در بخش کشاورزی بهرهمند شوند.
رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی خاطر نشان کرد: این رویداد به عنوان یک بستر مناسب برای تبادل ایدهها و همکاریهای بین بخشی محسوب میشود و میتواند گامهای مؤثری در راستای بهینهسازی الگوهای تولید و تضمین امنیت غذایی در کشور بردارد.
وی تغییر الگوهای تولید کشاورزان را موجب افزایش بهرهوری در این بخش دانست و گفت: استفاده از فناوریهای جدید، تجزیه و تحلیل دادهها و طراحی مدلهای بهینه، امکان ارتقای زنجیره تأمین ارزش در بخش کاشت، داشت و برداشت را فراهم میآورد.
وی ادامه داد: در این رویداد، سازمانهای مرتبط از قبیل معاونت علمی و فناوری و دانشبنیان ریاست جمهوری، شورای انقلاب فرهنگی، ستاد هوش مصنوعی، مرکز ملی هوش مصنوعی، وزارت جهادکشاورزی، سازمان تات، معاونتهای وزارت جهادکشاورزی، دانشگاهها، جهاد دانشگاهی، باغداران پیشرو، گلخانهداران، کشاورزان پیشرو، صاحبان مزارع نوآور بهرهور و موسسات تحقیقاتی تابعه سازمان تات به عنوان بازدیدکننده حضور خواهند داشت. همچنین؛ نمایندگان نظام مهندسی کشاورزی و باغداران پیشرو، کشت و صنعتها و وزارت علوم نیز در این برنامه حضور مییابند.